Zwaluwen Jeugd Beker O15 poulefase Groep 1 04

Loenenseboslaan 2
3454NT
DE MEERN
tel. 030-6661923

Afgelopen zaterdag op het heetst van de dag stonden wij aan de aftrap tegen SCPB 22 voor een bekerwedstrijd.
Gezien het spel in de eerste minuten hadden we het idee dat dit wel te doen was. Maar SCPB speelt erg op de counter. En niet zonder succes. In de 6e minuut was een counter van SCPB niet meer bij te houden en werd er 0-1 gescoord. De eerste helft speelden wij wel veel op de helft van de tegenstander, maar effectief in de afronding waren we absoluut niet. Gelukkig kregen wij in de 14e minuut een penalty, die door Lennon werd benut, 1-1. In de 21e minuut een diepe bal op Ayman die de bal net haalde bij de achterlijn, maar de voorzet landde op het dak van het doel. Vlak voor rust nog een grote kans met een counter, maar Hugo redde gelukkig.

De tweede helft start meteen met een aanval over links en voorzet naar Lennon, maar werd door keeper gehouden. Een minuut later kopt Sven vanuit een corner net over. Naast onze kansen kreeg de tegenstaander ook aardig wat vrije trappen rond de 20 meter, maar deze werden gelukkig geen doelpunten. Al scheelde dat soms maar heel weinig. In de 16e minuut een aanval over rechts, Lennon legt af op Shaadi, maar schot gaat via de lat over. In de 32e minuut de kans op 2-1, maar de vrije trap van Mika werd net overgetikt door de keeper. De laatste minuten gingen de kansen over een weer, maar geen van de teams wisten te scoren. Het blijft 1-1 en de spelers zoeken naar emmers water, sponzen en schaduw om weer tot zichtzelf te komen, want het was wel een fysieke veldslag met deze hitte. Er had meer in gezeten, maar gezien de kansen over en weer een uitslag die bij het speelbeeld hoorde.