4383NE
VLISSINGEN
tel. 0118-460198

JVOZ JO15-1 – VV De Meern JO15-1

Het was best een ritje naar Vlissingen om de buien in De Meern te ontkomen op zoek naar wat zonnestralen. Met een heerlijk najaarszonnetje hadden we zin in de wedstrijd. De Meern kwam goed uit de startblokken en er waren direct kansen. Doelpunten bleven in de eerste helft helaas uit. In de 15e minuut scoorde JVOZ, maar stond buitenspel. De grootste kans voor VVDM was een vrije trap in de 23e minuut van Aymen die op de lat kwam.

De tweede helft begon niet goed. Al in de 4e minuut dribbelde een aanvaller van JVOZ door onze verdediging heen en schoot hard in; 1-0. Even later een mooie kans voor VVDM via een aanval over rechts, voorzet van Lennon en een halve omhaal van Aymen. De ging helaas over. VVDM begon halverwege de tweede helft meer en eerder druk te zetten. Dit werd vrijwel direct beloond, Aymen bleef goed doorzetten in het duel en kwam uiteindelijk voor het doel en haalde uit; 1-1. In de 27e minuut gooide een aanval van JVOZ roet in het eten, want met een hard schot ging de bal door het midden in de goal. VVDM bleef knokken en 5 minuten voor tijd kwam een verlossende aanval tot stand. Via links een mooie steekpass van Aymen op Shaady die hem keihard in het doel pegelde; 2-2

VVDM bleef jagen, maar de stand bleef bij 2-2.