Blauwe Kei 1 a
4834AW
BREDA
tel. 076-5651461

We kwamen prima uit de startblokken. Na 5 minuten eerste grote kans voor de Meern. Voorzet van Jelte lag voor het intikken voor Amine, helaas net naast. 16e minuut komt Ayman recht voor de keeper te staan, maar ging er niet in. Elke keer als we denken dit moet te doen zijn, gaat het mis; balverlies leidt tot een counter van De Baronie en de bal wordt fraai over Hugo heen gespeeld; 1-0. Gelukkig twee minuten later door goed doorzetten van Jelte een bal uit de kluts en 1-1.

Het publiek zat klaar voor de tweede helft hopend op beter spel van VVDM. VVDM had het lastig om de drive te vinden. In de vijfde minuut een vrije trap voor De Baronie van een meter op 20; raak 2-1. Gelukkig kon Hugo een vrije trap in de 16e minuut stoppen, maar de druk neemt toe. Een van de weinige kansen kwam van Jelte, maar zijn schot kwam bij de keeper. Na 25 minuten klonk het eindsignaal. Gelukkig konden we de scheids overtuigen dat we het veld toch echt 35 minuten gehuurd hadden. We hadden nog 10 minuten. Maar er kwamen nog twee kansen en zelfs 1 minuut voor tijd lag de bal vrij voor het doel van de Baronie. De keeper had alleen de bal nog voordat wij de bal gevonden hadden die uit de kluts kwam. Het bleef dus 2-1 voor De Baronie in een matige wedstrijd van VV De Meern.