Loenenseboslaan 2
3454NT
DE MEERN
tel. 030-6661923

Laat op een zonnige middag staat de lokale derby op het programma. PVCV blijft elke keer lastig voor ons. Gelukkig was na 6 minuten de ergste druk van de ketel toen een schot van Lennon via het hoofd van een tegenstander in de touwen belandde. 1-0; zo, die staat alvast. Daarna volgde een periode waarin PVCV veel kansen kreeg, maar niet benutte. Een vrije trap in de tiende minuut ging via de lat over. Maar in de 27e minuut kreeg PVCV een penalty, waarvan niemand begreep waarom; 1-1. In de 33e minuut de kans voor VV De Meern op 2-1. Shaady geeft een prachtige pass over de verdediging heen op een aangesnelde Mika. Mika legt hem weer op Shaady bij de tweede paal, maar deze kon hem net niet intikken.

Na rust gebeurde er de eerst 19 minuten weinig spectaculairs. Het was niet best, maar wel spannend. Vanaf dat moment neemt VVDM het spel steeds meer over. In de 19e minuut een vrije trap van Mika die via het hoofd van een PVCV speler over wordt gekopt. Maar daarna slaat VVDM weer toe. De corner werd, zoals we hem hadden getraind, door Senne langs de keeper gekopt; 2-1. Teun, die hard heeft gewerkt aan zijn herstel van een blessure, kopte in de 24e minuut bijna de 3-1 in. De scheidsrechter was gul met gele kaarten, maar de aanslag op Timo in de 26e minuut had best rood mogen zijn. Het leek wel of VVDM door dit moment een extra power kreeg voor de laatste 14 minuten. Het bleef spannend tot de 41e minuut! Gelukkig blijft het blijft 2-1. Deze strijdlust moeten we opslaan in ons geheugen, want die kan nog weleens een keer goed van pas komen. Wat ons betreft volgende week al.