Loenenseboslaan 2
3454NT
DE MEERN
tel. 030-6661923

Vandaag speelde de jongens van Vv de Meern 15-1 tegen Jeka op een dag dat de voorjaarszon zijn best doet om door te breken. Na 15 minuten kreeg Vv de Meern 15-1 de eerste kans, maar de keeper van Jeka wist met een fraaie redding het doel schoon te houden. Net als iedereen denkt te gaan rusten met 0-0 stuurt Sven met een prachtige diepte pass Ayman alleen op de keeper af en die schiet koelbloedig in de verre hoek, de verdiende 1-0 staat op de borden.

VVDM kwam goed uit de kleedkamer en nadat Ayman een stukje pleintjes-voetbal liet zien, streepte hij de bal via de binnenkant van de paal binnen, 2-0 na slechts twee minuten spelen in de tweede helft. VVDM had de smaak te pakken en bleven vol druk zetten. Na het veroveren van bal stuurde Mika met een fraaie pass Ayman weer de diepte in die hem goed teruglegt, waarna Lennon koelbloedig inschoot, 3-0. Na 15 min was daar toch een doelpunt voor Jeka, na een redding, komt de bal toch voor de voeten van de spits die hem kon inschieten. 10 min voor tijd kreeg het publiek een kopie te zien van de 3-0 alleen gaf Ayman nu de bal aan zijn neef Amine die de 4-1 maakte.  Het publiek heeft genoten van een goede wedstrijd met mooie aanvallen, maar ook verdedigend stond het weer als een huis. Vanwege de doorkomende zon brak niet alleen de lente aan op het veld, maar ook op de ranglijst waar VVDM 15-1 trots bovenaan staat.