Loenenseboslaan 2
3454NT
DE MEERN
tel. 030-6661923

Op de eerste zonovergoten dag van het jaar speelden de jongens van VV de Meern 15-1 tegen TOGB. Vanwege het weer is het sportpark goed gevuld en beloofde het een mooie middag te worden.

Na 20 minuten werd een goed voorgegeven hoekschop niet helemaal weggewerkt door TOGB waardoor de bal bij jelte belande. jelte twijfelde geen moment en schoot hem hard in het zijnet. 1-0! Vv de Meern zette TOGB continu onder druk en dat resulteerde na 25 minuten in de 2-0. Ayman gaf de bal mooi voor waar Sven als een duveltje uit een doosje voor de keeper opdook en de bal binnen kopte.

Vv de Meern was de dominante partij in de eerste helft maar af en toe kwam er toch gevaarlijk TOGB uit. Een alerte verdediging maakte echter alles onschadelijk.

Shaadi kwam heel wakker de rust uit, want hij veroverde gelijk de bal en schoot de 3-0 met een bekeken schot koelbloedig in. Na 15 minuten deed TOGB wat terug door na een vrije trap de bal binnen te koppen voor de 3-1. Maar zoals zo vaak dit seizoen bracht dat de jongens van Vv de Meern niet van de wijs. Timo gaf gelijk antwoord door een streep van een pass vanuit een drop kick naar Ayman te geven, maar keeper redde prachtig. Niet veel later wat daar toch de 4-1, want na een strakke voorzet was shaadi er als de kippen bij om de bal rustig binnen te schieten. Sven (Hesp) zette de eindstand van 5-1 op het scorebord door een terugkomende bal tegen de touwen te schieten. Het publiek genoot van de wedstrijd en eenstemmig kwamen ze tot de conclusie dat het een mooie en gepassioneerde pot voetbal was om naar te kijken. De prima fluitende scheidsrechter floot na 70 minuten af waarna de supporter en spelers konden gaan genieten van het lekkere weer en een volkszanger in de gezellige kantine.