3454NT
DE MEERN
tel. 030-6661923

De Meern Quick

De openingsfase was voor de Meern, maar leidde niet tot een doelpunt. Na 15 minuten weet Quick het net wel te vinden, maar de oplettende grensrechter steekt zijn vlag omhoog voor buitenspel. Het blijft 0-0. Na 25 minuten spelen krijgt de Meern de grootste kans. Ayman speelt zich goed vrij en stuurt met een mooie pass de sterk spelende Shaadi alleen op de keeper af, maar hij schiet net over. Quick krijgt maar geen grip op Ayman en hij blijft keer op keer vanaf links gevaarlijk voor het doel. VVDM moet blijven opletten maar verdedigend staat het als een huis. Net als iedereen denkt te gaan rusten met 0-0 is daar toch het doelpunt van vv de Meern! Na een hoge bal neemt Mika de bal rustig aan en verlegd het spel gelijk naar de andere kant. Zelfs de scheids verwacht die bal niet en moet wegduiken, maar de bal komt bij jelte. Jelte neemt de bal mee naar achterlijn en zet voor waar Lennon het duel aangaat en druk zet. Dit   zorgt ervoor dat de verdediger in eigendoel kopt. 1-0! Dit is ook de ruststand.

Net als de eerste helft komt Vv de Meern scherp uit de kleedkamer en dit keer gelijk met succes. Timo geeft vanaf rechts de bal voor en Ayman twijfelt geen moment en schiet met een poeier de bal binnen, 2-0! Ayman is vandaag helemaal los want een paar minuten later schoot hij met een halve omhaal, na een mooie voorzet van Lennon, de 3-0 binnen. De Meern bleef aandringen met mooie aanvallen die vaak worden opgezet vanaf het middenveld door de sterk spelende Mika en Toine. Het leverde geen nieuwe doelpunten meer op maar het publiek kreeg veel voorgeschoteld om van te genieten. Een dik verdiende 3-0 overwinning. “Dit was een van de beste wedstrijden van Vv de Meern van het seizoen” aldus de winnende coaches Amin en Sanujo.