Sportpark Dorrestein 2
2912TL
NIEUWERKERK AD IJSSEL
tel. 0180-313812

De eerste helft is de Meern vrijwel de hele tijd in de aanval. Alleen echt uitgespeelde kansen blijven helaas nog uit. Nieuwerker is op zich niet echt gevaarlijk, maar de counters zijn listig. De verdediging van VVDM heeft het onder controle, maar de tegenstander loert op een tegengoal. Met 0-0 de rust in.

VVDM kwam fel uit de rust met binnen een minuut een grote kans. ‘16 hele grote kans met een pass op Shaadi. Die geeft hem voor aan Ayman en de bal gaat net voor langs. Schot daarna van Lennon gaat over. De tweede helft kreeg VVDM echte kansen en het had eigenlijk 0-3 kunnen staan. ‘20 Ayman op de paal, ‘32 schot Ayman via keeper corner. De wedstrijd werd steeds onoverzichtelijker. In de 39 ste minuut nog een aanval van Nieuwerkerk en hun spits heeft vrij baan richting Sebastiaan. Sebastiaan redt gelukkig. Eindstand 0-0 VVDM had meer verdiend en verliest 2 dure punten.