Loenenseboslaan 2
3454NT
DE MEERN
tel. 030-6661923

VVDM komt prima uit de startblokken en bepaalt het spel. Baronie komt er eigenlijk niet aan te pas. Maar grote kansen kan VVDM ook niet creëren. Na 10 minuten gaat een vrije tap van Mika net over en 10 minuten later komt een kopbal van Jelle in de handen van de keeper. In minuut 24 een kans van Shaady op de lat. Pas na 25 minuten kopt Sven de 1-0 voor De Meern in het doel. Met 1-0 gaan we rusten.

VVDM weet nog van de vorige keer dat Baronie weinig kansen nodig heeft om te scoren. Daarom ook de tweede helft volle druk en met name op de opbouwende rechtsachter. Na een paar kansen brak een periode waarin Baronie iets meer aan de bal kwam, maar tot echte kansen leidde dit niet. Daarna komt de doelpuntenmachine van VVDM op stoom. ’13 pass op Lennon, Lennon geeft voor op Aymen; 2-0. ’17 knap doorjagen van Shaady, verovert hij de bal op de keeper; 3-0. ’24 Corner, balt valt terug en Lennon legt hem van een meter of 20 netjes in de hoek; 4-0. ’37 de slagroom op de taart, Jelte schiet via een tegenstander de einstand in de netten; 5-0. Een mooie wedstrijd en VVDM staat nu los van de rest eerste in de competitie.